Nieuwe beheerder Hypotheken.blog.nl

Sinds vandaag heb ik deze blog overgenomen van Anneke Ranzato-Versloot. Naast deze blog beheer ik ook Mijngeld.blog.nl en Huizenmarkt.blog.nl.

Ik heb 18 jaar gewerkt in de financiële dienstverlening. De laatste jaren ben ik naast mijn functie als adviseur gaan bloggen over geldgerelateerde onderwerpen. Ik richt mij voornamelijk op verzekeringen, hypotheken, de huizenmarkt en de financiële huishouding van consumenten. Sinds 1 januari 2013 ben ik naast een parttime dienstverband bij een advieskantoor zelfstandig ondernemer geworden.

Naast mijn werkzaamheden voor Blog.nl, werk ik voor diverse andere opdrachtgevers. Enkele van mijn opdrachtgevers zijn: eyeOpen, Makelaarsland, Knab, Geld.nl, Elsevier en Huislijn.nl.

Ook ik, heb in het verleden een verkeerde keuze gemaakt met betrekking tot mijn hypotheek. Ik heb namelijk een beleggingshypotheek in combinatie met een aflossingsvrije hypotheek. De gedachte achter deze hypotheekvormen was dat ik de aflossingsvrije hypotheek deels kon gaan aflossen met de zeer hoge rendementen uit mijn beleggingspolis. De waardeopbouw in de beleggingspolis loopt echter zwaar achter op mijn gestelde prognoses in 2004.

Ik heb ervoor gekozen om mijn hypotheek niet om te zetten naar een andere hypotheekvorm, maar ik trek mijn eigen plan en houd het initiatief bij mijzelf. Sinds oktober 2012 gebruik ik een deel van mijn spaargeld om van mijn aflossingsvrije hypotheek af te komen. In 2012 heb ik €14.000 afbetaald en ik heb weer een extra aflossing van €2.000 aangevraagd.

Over de voortgang van mijn “aflosrace” doe ik verslag op deze blog en ook op mijn blog die ik speciaal in het leven heb geroepen om verslag te doen van mijn missie, namelijk: hypotheeknaarnul.blogspot.nl.

Lees ook:Ultieme doel om hypotheek naar nul te krijgen
Lees ook:Mijn aflossingsvrije hypotheek aflossen!
Lees ook:Volledig aflossingsvrije tophypotheek?
Lees ook:Hypotheekrente 5,75%, spaarrente 2%
Lees ook:Huis verkopen ondanks de moeilijke markt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.