Huis verkopen ondanks de moeilijke markt

Wij hebben ons huis in Veendam (prov. Groningen) verkocht. Voor Makelaarsland heb ik er een blog over geschreven. In de blog geef ik tips hoe je kunt zorgen voor een goede voorbereiding en wat je moet doen om het maximale uit de bezichtigingen te halen.

Vanuit de Randstad komen er “hoera berichten” over de huizenmarkt, maar niet overal in Nederland gaat het goed. Wij hebben vorig jaar september ons huis in de verkoop gezet. Ondanks de zeer moeilijke omstandigheden in de regionale huizenmarkt is het gelukt om het huis te verkopen aan de eerste serieuze kijker. Ik ben van mening dat het voor een groot deel door onze goede voorbereiding komt.

Het traject voordat je een huis in de verkoop zet
Iedereen die verhuisplannen heeft zou eens moeten beginnen met het huis verhuisklaar maken. Wij zijn vorig jaar zomer begonnen met het opruimen van het huis. Ook de spullen die weggestopt zit achter knieschotten hebben wij opgeruimd. Door eerst schoon schip te maken kun je op de foto’s beter laten zien hoeveel ruimte er in het huis zit. Wij wonen nu in een prachtig huis in het buurt van het Borgerswold.

Voor meer ervaringen en tips over het huis voorbereiding op de bezichtigingen verwijs ik jou naar mijn blog op Makelaarsland.

Lees ook:Nieuwe beheerder Hypotheken.blog.nl
Lees ook:Steeds meer aangevraagde hypotheken
Lees ook:Hypothekenblog officieel live!
Lees ook:Colofon
Lees ook:Minder hypotheken met NHG afgesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.