Gaat NHP ten onder?

NHPZoooo wat lees ik nou, vers van de pers… Pieter Lijesen stopt per 15 september als directeur van NHP. Huh? 15 september, dat is al geweest. En toch is de datum boven het persbericht vandaag, de 21e alweer. Maar goed, voor als het je niets zegt: NHP staat voor Nationale Hypotheek Pas.

Anyway, ik ben geen fan van Lijesen. Zo af en toe komt hij weer eens met veel bombarie in de pers om aandacht te vragen voor een verschrikkelijke misstand. De manier waarop, daar druipt gewoon steeds vanaf dat het gaat om publiciteit voor die NHP van hem. Daar is op zich natuurlijk niets mis mee, om de publiciteit te zoeken, maar waarom zo schreeuwerig?

Oh kijk, op de site van NHP staat hij nog gewoon als directeur. Dat is grappig. Zouden ze bij NHP zelf nog niet weten dat hij weg is, of zijn ze gewoon even vergeten de site aan te passen? In het persbericht staat een mooi verhaal over nieuwe uitdagingen enzo, maar zijn vertrek staat vast en zeker niet los van het Quantum verhaal: de overlijdensrisicopolissen van Quantum werden erg enthousiast verkocht door NHP. Heel goedkoop, die polissen. Wel fijn als ze ook uitkeren.

Zal NHP blijven bestaan? Het zou me verbazen…

Lees ook:Hypotheek voor starter nog moeilijker?
Lees ook:Handleiding bij hypotheekproblemen
Lees ook:Opgepikt door De Pers
Lees ook:DSB zoekt klachten over hypotheken
Lees ook:Nieuw hypotheekproduct MoneYou – lekker duidelijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.