Gaat Bank of Scotland ook verdwijnen?

Bank of Scotland - Hypotheken in NederlandHalifax Bank of Scotland (HBOS) is overgenomen door Lloyds TSB Group. "Ja én?", zul je misschien denken… er gebeuren wel spannender dingen in de financiële wereld op het moment. In het kader van de Nederlandse hypotheekmarkt is dit wel degelijk interessant, omdat HBOS de moeder is van de Nederlandse geldverstrekker Bank of Scotland. En de nieuwe baas zou zomaar kunnen besluiten de activiteiten in Nederland te stoppen…

Waarschijnlijk zal het zo'n vaart niet lopen. Vooralsnog stelt Lloyds TSB in ieder geval Nederland een 'sterke markt' te vinden waar veel mogelijkheden liggen. Maar echte zekerheid geven ze over een maand of drie: vóór het eind van het jaar.

Dan zullen we dus weten of er na GMAC, Sparck en ELQ nog een buitenlandse verstrekker van de Nederlandse hypotheekmarkt verdwijnt. Dat zou vervelend zijn: Bank of Scotland heeft al jarenlang een heel aardig aanbod in de markt. Met bovendien de mogelijkheid om je hypotheek zelf online te regelen, zonder afsluitprovisie.

Lees ook:Britse bank gaat hypotheken verstrekken in Nederland
Lees ook:Hypotheken wisselen van bank
Lees ook:Het is de portefeuille van GMAC
Lees ook:Komen buitenlandse banken hypotheekmarkt bestormen?
Lees ook:Sparck stopt ook met hypotheekverstrekking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.