Hypotheekverstrekkers: MoneYou

MoneYou van ABN AMROIk ben heel benieuwd naar jullie ervaringen met MoneYou. De hypotheektarieven van deze aanbieder zijn doorgaans bijzonder scherp, en qua betrouwbaarheid zou het als 100% dochter van ABN AMRO ook wel goed moeten zitten.

Als je geen advies nodig hebt kun je er een hypotheek afsluiten via Internet, eventueel met wat telefonisch advies. Dan betaal je geen afsluitprovisie. Je kunt de MoneYou-hypotheek ook afsluiten via een aantal tussenpersonen, maar dan betaal je wel gewoon afsluitprovisie.

Het is prima uit te leggen. Bij MoneYou doe je eigenlijk alles zelf: je beslist hoe je hypotheek eruit moet zien, voert zelf de gegevens in en daarmee wordt automatisch een offerte aangemaakt, de benodigde stukken stuur je zelf op. Als je snapt hoe hypotheken werken en waar je allemaal op moet letten is dat een prima manier om je hypotheek te regelen. Zo bespaar je de afsluitprovisie maar mis je ook het professionele, persoonlijke advies. Want telefonisch word je ongetwijfeld wel door deskundigen geholpen, maar als je zelf geen kaas hebt gegeten van hypotheken lijkt me dat niet voldoende. Wie heeft er ervaringen met MoneYou?

Lees ook:MoneYou is druk met tussenpersonen
Lees ook:MoneYou stopt alweer met tussenpersonen
Lees ook:Online hypotheekadvies werkt niet
Lees ook:Hypotheekrenteaftrek voor dummies
Lees ook:MoneYou stopt met koopsubsidie

Eén reactie op “Hypotheekverstrekkers: MoneYou

  1. Timo

    Bij MoneYou kun je heel veel zelf maar vooral de advsieurs bieden indien gewenst toegeveogde waarde. Nadat ik een offerte had aangevraagd heb ik gebeld omdat ik wat wilde weten. ik werd doorverbonden met een advsieru en die heeft me tot en met de notaris verder geadvsieerd en geholpen. Ik had een goede taxatie voor maar 275 euro.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.