Rentebericht: laagste hypotheekrente omlaag

Opvallend fenomeen, waardoor ik denk dat ik toch rentewijzigingen mis. Vorige week was de laagste hypotheekrente bij 10 jaar vast nog 4,9%. Sinds vorige week is er niet veel gebeurd in de lijst van rentewijzigingen: alleen bij Friesland Bank zijn er veranderingen geweest – daar ging de hypotheekrente zowel omhoog als omlaag. Toch staat de laagste rente nu een stuk lager… 4,5% bij 10 jaar vast!

Die rentestand blijkt te gelden bij de Wel Thuis hypotheek van ASR Verzekeringen. De rente 10 jaar vast met NHG geeft een tarief van 4,5%. En er is nog een lijstje met geldverstrekkers die bij 10 jaar vast met NHG onder die eerdergenoemde 4,9% zitten: Argenta, Hypotrust, Woonfonds, Obvion, Reaal, MoneYou, Nationale Nederlanden én SNS Bank!

Was er dan in de voorgaande weken iets niet goed met de lijstjes? Nou ja, hoe het ook zit…op dit moment staat die laagste hypotheekrente dus op 4,5% als je het voor tien jaar vastzet. Bij 20 jaar met NHG is dat 5,25% – bij Aegon Hypotheken.

Lees ook:Rentebericht: hypotheekrente week 17 – 2012
Lees ook:Rentebericht: hypotheekrente week 16 – 2012
Lees ook:Hypotheekrente: gebeurt er wel wat?
Lees ook:Obvion verhoogt hypotheekrente alwéér!
Lees ook:Rentebericht: dalende tendens hypotheekrente?

0 reacties op “Rentebericht: laagste hypotheekrente omlaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.