Direktbank verdwijnt nu echt

Direktbank – ken je ‘m nog van vroeger? Vorig jaar stopte dit onderdeel van Fortis al met het afsluiten van nieuwe hypotheken. Nu gaat het label dan helemaal verdwijnen: de activiteiten van Direktbank worden door ABN Amro overgeheveld naar de ABN Amro Hypotheken Groep (AAHG). Daar zitten niet alleen de hypotheken van ABN Amro zelf, maar ook van de labels Florius, MNF Bank en MoneYou.

Daar kon je eigenlijk wel op wachten. Fortis is niet meer, Direktbank eigenlijk ook al niet, dus waarom dat label dan handhaven? Wel vervelend voor de mensen die er werken: de vier vestigingen van Direktbank worden gesloten. Het is dus maar even afwachten of de mensen van Direktbank überhaupt nog een plekje krijgen binnen AAHG, en zo ja – op welke lokatie dat dan zal zijn.

Lees ook:Hypotheekrente verschilt tussen filialen
Lees ook:Weer een hypotheekpartij uit de markt
Lees ook:Energiezuinige hypotheek
Lees ook:Nog maar wat renteverhogingen
Lees ook:Nieuwe verhogingen hypotheekrente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.