Hypotheekmarkt volledig in de shit?

Hypotheektips - van Jos KoetsAls ik dit stuk 'Over en sluiten' van Jos Koets lees schrik ik wel een beetje. Het is nog niet eens zo lang geleden dat ik actief was als hypotheekadviseur, en in het laatste halfjaar is de markt kennelijk dramatisch veranderd. Niet vreemd natuurlijk, de hele financiële wereld is in het laatste halfjaar dramatisch veranderd. Nare renteontwikkelingen zijn openbaar, maar de beschreven praktijken in aanvraag- en dossierbehandeling vind ik toch wel zorgwekkend hoor.

Lees het artikel maar eens en zeker ook de bijbehorende reacties. Je vraagt je af waar de hypotheekaanbieders tegenwoordig mee bezig zijn…

Of overdrijft Jos een beetje? Is men met het verstrekken alleen maar voorzichtiger? Ik weet het niet, ik zit niet meer zo dicht bij het vuur. Misschien collega-adviseurs of hypotheekaanvragers met ervaringen die het verhaal van Jos ondersteunen of juist tegenspreken?

Lees ook:Hypotheekverstrekking alleen voorzichtiger?
Lees ook:Ramprekenen
Lees ook:De Goudse verlaat hypotheekmarkt
Lees ook:Reaal komt met nieuwe Combi BudgetPlus hypotheken
Lees ook:Rabobank moet dokken

Eén reactie op “Hypotheekmarkt volledig in de shit?

  1. Jos Koets

    Overdrijven doe ik nooit. Zie ook de reactie van collega Harry Jan van Nunen (adviseur 2006) in de Telegraaf. Bovendien heb ik diverse mensen gesproken die dossiers afhandelen. Dus genoeg informatie ingewonnen om tot deze conclusie te komen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.