Wegwijzer: Hoera, een hypotheek!

Hoera, een hypotheek!Een tijdje geleden hebben Edwin Vonk en Wink Sabée een boekje uitgebracht: 'Hoera, een hypotheek!' Een heel helder geschreven uitleg over hypotheken en alles wat erbij komt kijken. Niet bedoeld als vervanging voor een hypotheekadviseur. Want, zo stellen de schrijvers: "Een hypotheek afsluiten kunt u niet alleen. Voor het bepalen van uw beste hypotheek en het daadwerkelijke sluiten van een hypotheek, hebt u de kennis van een hypotheekadviseur nodig."

Om vervolgens te constateren dat er eerlijke en minder eerlijke mensen zijn en dus ook zo'n verdeling onder hypotheekadviseurs. Het boekje wil je wapenen tegen malafide adviseurs omdat je na het lezen "beter bewust bent van de bestanddelen waaraan de beste hypotheek dient te voldoen".

Leuk leesbaar, kleurig en fleurig – een goed voorbeeld van hoe je het onderwerp hypotheken toegankelijk maakt voor iedereen. Dus ben je een hypotheekbeginner of hypothekenleek? Start bijvoorbeeld eens met het lezen van 'Hoera, een hypotheek!'

Lees ook:‘Hoera, een hypotheek’ – nu gratis!
Lees ook:Verzwijgen adviseurs banksparen?
Lees ook:ING hypotheken krijgen Postbank rentes
Lees ook:Spaarrente naar nul – nu aflossen?
Lees ook:Hypotheek – weet wat je kiest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.