Florius-offerte langer geldig

Florius maakt offerte langer geldigFlorius heeft haar assortiment van hypotheken uitgebreid. Ze hadden de Florius Profijt twee, vier en twaalf – daar komt nu de Floruis Profijt drie + drie bij. Het verschil zit in de offertegeldigheid: die is bij deze nieuwe variant 3 maanden standaard met een verlengingsmogelijkheid voor 1, 2 of 3 maanden.

De rente is gelijk aan die van de Florius Profijt twee – en er is geen sprake van bereidstellingsprovisie voor de verlenging van de offertegeldigheid. Wel belangrijk: als de hypotheek na ondertekening van de offerte toch niet doorgaat, dan moeten er annuleringskosten betaald worden.

Lees ook:Hypothekentaal: bereidstellingsprovisie
Lees ook:Hypotheekverstrekkers: Florius
Lees ook:Hypotheekrente MoneYou en Florius alweer omhoog
Lees ook:Goed opletten met offerte
Lees ook:Van half jaar naar drie jaar

3 reacties op “Florius-offerte langer geldig

  1. Laurens Simonis

    Aanvulling: De geldigheidsduur van de offerte kan vooraf eenmalig met uitsluitend één, twee of drie maanden verlengd worden. De kosten voor verlenging zijn 0,25% per maand over de aangevraagde lening.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Anneke Ranzato (redactie)

    Wel bereidstellingsprovisie dus. Én annuleringskosten? Is dat niet wat dubbelop? In de berichtgeving wordt alleen over die annuleringskosten gesproken.

      /   Beantwoorden  / 
  3. mr. X

    Wanneer bereidstelling (verlenging offerteduur) wordt aangevraagd en vervolgens de hypotheek niet wordt afgenomen bij florius worden er annuleringskosten a 0,5% per verlengde maand in rekening gebracht. Maximaal 2 maanden te verlengen dus max 1% ! van de hypotheeksom als boete bij niet afnemen.
    Zonder bereidstelling ook geen boete bij niet afnemen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.