Dorpje kopen?

Heb je nog een paar miljoen in je achterzak? Dan is het misschien leuk om eens een dorpje te kopen. In Engeland staat het dorpje Linkenholt te koop: 22 woningen, een smederij, een cricketveld, bos en landbouwgrond. Een landgoed eigenlijk en je kunt het krijgen voor zo’n 25 miljoen euro. De woningen zijn en blijven verhuurd dus je gaat er inkomsten uit krijgen. En ook leuk om zelf te gaan wonen. Ben je gewoon een ouderwetse landheer (of dame natuurlijk)! Als ik het had zou ik het overwegen…

Lees ook:Hypotheekrenteaftrek in Wassenaar
Lees ook:Mijlpaal voor Wouter Bos
Lees ook:Toch halvering overdrachtsbelasting
Lees ook:Samenwonen onder druk van de crisis
Lees ook:Gemeenten stappen uit NHG

3 reacties op “Dorpje kopen?

  1. Ron

    “Als ik het had zou ik het overwegen…”
    Mmm.. jezelf begraven in de binnenlanden van Engeland, tussen 22 zeikende huurders… En daar nog 25 miljoen voor moeten betalen ook… Ik mis geloof ik iets. :-)
    Nee, als ik 25 miljoen had, dan wist ik daar wel wat beters mee te doen, denk ik. Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde.
    Moet je nog lang sparen?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Anneke

    Hihihi ik zie het wat idyllischer… wonen op een prachtig landgoed in een leuke gemeenschap van lieve mensen. Het weer is natuurlijk een minpuntje, dat wel. Als er maar wel snel internet is, anders kan ik natuurlijk niet blijven bloggen. En ohhhhh wat moet ik nog lang sparen…
    Wat zou jij doen met 25 miljoen dan?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ron

      Mja, lieve mensen worden natuurlijk zeikerds als hun dak of kraan lekt, en met 22 van die lui is er natuurlijk wel altijd wat.
      Nah, dan liever een vrijstaande villa met veel land en een groot hek eromheen in een warm land.
      Vooral zonder huurders. :-)
      En zonder gekheid: kleine kinderen zijn nogal handenbinders, dus zolang ik daar nog niet vanaf ben zou ik ook niet weten wat ik met 25 miljoen moest.
      Het zou een dagtaak zijn om te zorgen dat je het niet verliest, in deze economische tijden, geloof ik… :-) Misschien kun je beter schulden hebben. Oh – wat ben ik toch gelukkig. ;-)

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.