Droomhuisradar

Jaap.nl heeft vernieuwingen doorgevoerd
Persbericht:
Vorige week is www.Droomhuisradar.nl gelanceerd. Het succes van www.buienradar.nl en nu ook www.wegenradar.nl toont aan dat er behoefte is aan informatie snel zoeken via een simpele kaart. Daarin voorziet www.Droomhuisradar.nl voor mensen die hun droomhuis zoeken.
www.Droomhuisradar.nl is een kaart met daarop alle huizen in Nederland die te koop staan. Je kunt op een simpele manier lopen over de kaart, inzoomen door te dubbelklikken of zoeken naar een plaats door hem in te typen. Als je vervolgens inzoomt tot een niveau ongeveer 10 kilometer, dan zie je de te koop staande huizen verschijnen. Klik je vervolgens op een huis dan zie je de belangrijkste gegevens over dat huis zoals het adres en de vraagprijs. Klik je vervolgens op die gegeven dan kom je op de pagina met volledige gegevens op huizensite JAAP.NL.
Deze site is ontworpen door de makers van JAAP.NL. Directeur Hans Voorn: “Lopen over kaarten zoals Google Maps is duidelijk een trend. Men vindt dat gemakkelijk. We hopen hiermee dat de huizenzoeker nog beter en sneller zijn droomhuis kan vinden. En er staan er tegenwoordig genoeg te koop.”
Creatieve vinding weer van Jaap.nl!

Lees ook:Huis te koop op Hyves
Lees ook:Vertrouwen in huizenmarkt in de lift?
Lees ook:Schudden met je iPhone voor een huis
Lees ook:Ri Ra Recessieweken: 20% korting op huizen
Lees ook:Goede en goedkope makelaars vinden

Eén reactie op “Droomhuisradar

  1. Remco Bolwerk

    Dit is echt niet zo spannend, ERA Makelaars heeft dit al heel lang, zelfs met een integratie met je Tom Tom en Funda heeft al meer dan een jaar Google Earth maar ook maps. De technologie is redelijk eenvoudig, in 2007 hadden we al een portal voor de NVM Regio Arnhem geleverd inclusief een kaart.

    Je had beter kunnen zeggen “Eindelijk Jaap!!!!”

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.