Kun je wel overstappen dan?

Al tijden schreeuwen adviseurs en consumenten moord en brand over de ontwikkeling dat banken niet bepaald meewerken bij het overstappen met je hypotheek. De wurghypotheek, hebben we die ontwikkeling met z’n allen genoemd. Het signaal is opgepikt door de concurrentiewaakhond.

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) gaat onderzoeken of de financiële instellingen het overstappen naar een concurrent voor hypotheken (oversluiten noemen we dat) niet te moeilijk maken. Dat is immers niet goed voor de concurrentie op de hypotheekmarkt. Welke concurrentie?

Lees ook:Britse bank gaat hypotheken verstrekken in Nederland
Lees ook:Komen buitenlandse banken hypotheekmarkt bestormen?
Lees ook:Kun je wel overstappen?
Lees ook:Huis pimpen voor verkoop
Lees ook:Liever geen hypotheken afsluiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.