Negatieve hypotheekrente, maar mondje dicht

hypotheken.blog.nlDe Belgische bank Belfius biedt een negatieve hypotheekrente voor bepaalde klanten. Het gaat om mensen met een variabele rente. Zij betalen dus geen rente, maar ze krijgen hypotheekrente uitgekeerd. Het gaat om geringe bedragen die de bank terugstort, maar het is een interessante gedachte.

De klanten die geld krijgen van de bank hebben wel een brief gekregen waarin wordt gevraagd het niet aan de grote klok te hangen.  Ze gaan zelfs nog een stapje verder. Ze zijn verplicht te zwijgen anders wordt het geld teruggevorderd.

Sommige dingen kunnen alleen in België!

Lees ook:Hypotheek afsluiten en bank betaalt aan jou rente
Lees ook:In Denemarken een negatieve hypotheekrente?
Lees ook:Geen boeterente meer verschuldigd
Lees ook:Tot Radar geschopt
Lees ook:Betaal jij ook teveel aan hypotheeklasten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.