Colofon

Hypotheken: een onderwerp dat aandacht verdient. Mensen met een eigen woning besteden een aardig deel van hun maandinkomen aan de hypotheeklast. Het is dan ook de moeite waard om je behoorlijk te verdiepen in het onderwerp, hoe ingewikkeld of saai het ook moge lijken. Hypotheken zijn niet ingewikkeld, en hypotheken zijn ook niet saai. Dat zal dit blog laten zien!

Heb je vragen over hypotheken, ideeën of tips voor hypotheken.blog.nl? Mail de redacteur via [email protected]!

Anneke Ranzato…
is in 1970 geboren en heeft gestudeerd aan de Academie voor Bank en Financiën. Na haar afstuderen heeft ze een uitgebreide ervaring opgebouwd als financieel adviseur. In 2007 heeft ze de stap gezet om haar kennis en ervaring op een andere manier te gaan gebruiken: voor het informeren en onderwijzen van een groter publiek. Daartoe heeft ze haar bedrijf GeldKennis opgericht, waarin ze verschillende activiteiten ontplooit. De eerste activiteit was het starten van mijngeld.blog.nl. Om meer specifieke aandacht te besteden aan hypotheken is daar in april 2008 dit hypothekenblog bijgekomen.

Over Blog Online:
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo’n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren? Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931. Of via  [email protected]. Kijk ook op  http://blog.nl/top_advertenties.php

Lees ook:Colofon
Lees ook:Hypothekenblog officieel live!
Lees ook:Hypotheekvragen worden beantwoord
Lees ook:Zaterdag: Hypotheeknamen
Lees ook:Houd ik van WIL?

2 reacties op “Colofon

  1. Carl Stanford

    Hypotheken met MijnGeld op Blog.nl? Ik zet € 0.10 erop dat Anneke d’r volgende blog over Beleggingen gaat. Dan wordt het: Belegging Hypotheken met MijnGeld op Blog.nl ;-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Anneke Ranzato (redactie)

    Mag ik die € 0,10 dan nu innen, want een blog over Beleggingen zal ik niet gaan doen. Dat is meer iets voor een echt actieve belegger die daar dagelijks mee bezig is. Alhoewel ik met € 0,10 natuurlijk een aardig startkapitaaltje zou hebben!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.