Dazure geeft extra korting op de overlijdensrisicoverzekering

Dazure, het bedrijf achter een aantal innovatieve overlijdensrisicoverzekeringen, biedt via geselecteerde tussenpersonen een extra korting aan op de premie. De korting kan maar liefst oplopen tot 16%.

Dazure biedt onder de namen GoedIdee overlijdensrisicoverzekeringen aan die een stapje verder gaan wat betreft de voorwaarden. Overlijdensrisicoverzekeringen lijken eenvoudige verzekeringen waarbij er niet gelet hoeft te worden op de voorwaarden. Bij overlijden van de verzekerde keert de verzekering namelijk het verzekerde bedrag uit. Toch maakt de kwaliteit van de verzekering een groot verschil. De verzekeringen van GoedIdee bieden namelijk de garantie dat de premie omlaag gaat als daar volgens de statistieken aanleiding toe is.

De laatste jaren zijn de premies voor deze verzekeringen sterk verlaagd. Deze verlagingen werden veroorzaakt doordat wij gemiddeld steeds ouder worden. Bij andere verzekeraars worden tussentijdse premieverlagingen niet doorgevoerd op al gesloten verzekeringen. Bij de GoedIdee overlijdensrisicoverzekeringen van Dazure is dat wel het geval.

Door een dergelijke verzekering via een tussenpersoon af te sluiten, kan de verzekering zo goed mogelijk worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Een overlijdensrisicoverzekering is niet voor niets een adviesproduct.

Lees ook:Waarborgsom bij aankoop woning verzekeren?
Lees ook:Sparen in de spaarhypotheek
Lees ook:Wel of geen hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie?
Lees ook:Geld besparen op hypotheekrente
Lees ook:Geen boete meer bij aflossen hypotheek

Eén reactie op “Dazure geeft extra korting op de overlijdensrisicoverzekering

  1. Vergelijkgaswaterlicht

    Mijn oduers hadden ook een gezamelijke overlijdingsverzekering. Daardoor zijn de begrafenissen tot een bepaald bedrag vergoed voor het hele gezin. Ik weet er niet meer alles van maar mijn vader heeft het ooit eens genoemd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.