Hypotheekrente stijgt

De afgelopen week zijn veel geldverstrekkers met een verhoging van hun hypotheekrentes gekomen. Eigenlijk lijkt het een trend die half juni al ingezet is, toen de eerste stijging aangekondigd werd door Bank of Scotland. Daarna zijn de meeste andere banken ook met een hogere hypotheekrente binnengedruppeld. Maar dan ook wel weer met een paar uitzonderingen: ING, Delta Lloyd, ABN AMRO en SNS kwamen juist met een verlaging. De lijst geldverstekkers die hun hypotheekrente verhoogden is echter veel langer: MoneYou, Florius, Woonfonds, Direktbank, Westland Utrecht, AEGON, Hypotrust en per morgen ook Nationale Nederlanden. Dit is geen uitputtende opsomming maar geeft wel een beeld: de hypotheekrente stijgt.

Lees ook:Obvion verhoogt hypotheekrente alwéér!
Lees ook:Meer verlagingen hypotheekrente
Lees ook:Hypotheekrentes massaal omhoog deze week
Lees ook:En ze verlagen de hypotheekrente weer…
Lees ook:Er komen renteverhogingen aan voor hypotheken

0 reacties op “Hypotheekrente stijgt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.