Consumentenbond: Spaarhypotheek De Hypotheker nr 1

De Consumentenbond heeft in haar Geldgids van juni een vergelijking van spaarhypotheken gepubliceerd. Als winnaar komt de Solide Koershypotheek van De Hypotheker uit de bus. Deze kreeg een score van 100 punten, direct gevolgd door de spaarhypotheek van Argenta met 99 punten. Bank of Scotland en MoneYou volgden met respectievelijk 85 en 84 punten. De Hypotheker claimt voor de derde keer op rij de winnaar te zijn.

Dat klinkt indrukwekkend. Alsof dat een jarenlang feit is. Maar het lijkt erop dat in iedere Geldgids een wordt vergelijking gepubliceerd, en het blad verschijnt 8 x per jaar. Die drie keer gaat dus om de nummers van eind 2007, februari 2008 en juni 2008. Die drie keer op rij vind ik dus heftiger klinken dan het is. Maar kennelijk is de Consumentenbond erg enthousiast over deze spaarhypotheek. En dat zal niet voor niets zijn. Misschien moet ik toch eens een abonnement nemen op die Geldgids. Kan ik ook zien waarom.

Overigens gebruikt ook Eigen Huis Hypotheekservice de uitkomsten van de Geldgids-vergelijking voor promotie-doeleinden. Dan niet met de 'beste' maar wel met de 'voordeligste' spaarhypotheek.

 

Lees ook:Hypotheekproduct van het jaar…. Jazeker…
Lees ook:Hypotheekverstrekkers: Obvion
Lees ook:Welke spaarhypotheek is het beste?
Lees ook:Ook in juni meer hypotheekaanvragen
Lees ook:Fors meer huizen verkocht in juni

Eén reactie op “Consumentenbond: Spaarhypotheek De Hypotheker nr 1

  1. Spaarhypotheken

    De spaarhypotheek van de hypotheker is inderdaad een goede keus. Ik hoor veel positieve berichten over de spaarhypotheek van de hypotheker. Ik vraag mij af op welke punten ze bij het onderzoek hebben gelet.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.