Hypothekenblog officieel live!

Vorige week was het wachtwoord al verwijderd en kon dit blog gevonden worden door iedereen die iets wil weten over hypotheken. Maar nu is het verschijnen officieel wereldkundig gemaakt. Ik ben blij dat mijn teksten nu door iedereen gelezen kunnen worden, zoals je merkt heb ik genoeg te vertellen over hypotheken. Welkom dus – neem ook een kijkje op mijn blog over allerlei persoonlijke geldzaken!

Het complete persbericht:

Nieuw blog met dagelijks berichten over hypotheken

Hypotheken.blog.nl is de nieuwste blog in de stal van internetuitgeverij Blog.nl. Redacteur is Anneke Ranzato, die tevens redacteur is van mijngeld.blog.nl, dat al een half jaar dagelijks nieuwe berichten op het gebied van persoonlijke geldzaken brengt en een grote schare aan bezoekers trekt.

Anneke Ranzato (37) is jarenlang actief geweest als financieel adviseur met veel aandacht voor hypotheken. Vorig jaar heeft ze besloten haar kennis op een andere manier te gaan gebruiken. Vanuit haar bedrijf GeldKennis schrijft ze over geldzaken, onder andere voor Elegance. Daarnaast treedt ze op als docent voor financiële opleidingen.

Wie op internet zoek naar informatie over hypotheken vindt een woud aan websites die daarover gaan. Waarom dan toch nog een nieuw blog over hypotheken? Anneke legt uit: "Veel sites gaan niet verder dan het beschrijven van hypotheekvormen of het vergelijken van hypotheekrentes. Je ziet dat bijna alle hypotheeksites erop gericht zijn om de consument als klant binnen te halen. Informatie geven, vragen oproepen en vervolgens een afspraak maken voor een adviesgesprek."

"Het is alleen zaak om er als hypotheekzoekende voor te zorgen dat je zelf ook weet waar het over gaat. Je koopt geen pakje boter! Blind vertrouwen op een adviseur is gewoon niet meer van deze tijd. Als je goed geïnformeerd bent kun je betere vragen stellen, kritischer zijn en ook voorkomen dat je uiteindelijk met een hypotheek zit die helemaal niet bij je past. Of veel beter had gekund in prijs/kwaliteitsverhouding. Of op details gewoon slimmer samengesteld had kunnen worden."

Persoonlijk hypotheekadvies krijg je niet via hypotheken.blog.nl. Een hypotheek afsluiten kan er ook niet. Wel krijg je dagelijks nieuwe berichten over hypotheken. Daarbij beperkt Anneke zich niet tot rentewijzigingen en hypotheekvormen. "Eigenlijk wil ik op deze blog alles vertellen wat ik als ervaren hypotheekadviseur weet over hypotheken. En dan wel zo dat het voor iedereen te begrijpen is!" Al die wetenswaardigheden worden natuurlijk aangevuld met nieuws. Bovendien kunnen de bloglezers hun vragen over hypotheken stellen aan Anneke Ranzato.

Deze nieuwe blog maakt deel uit van de channel "Werk & Geld" van het netwerk van professionele themablogs van blog.nl. Het netwerk trekt momenteel 2 miljoen bezoekers per maand.

Lees ook:Colofon
Lees ook:Nieuwe beheerder Hypotheken.blog.nl
Lees ook:Nieuw: actuele hypotheekrente op m’n blog
Lees ook:Huis verkopen ondanks de moeilijke markt
Lees ook:Wijzer in hypotheken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.