Cursus huis verkopen in crisistijd

Ben je van plan je woning te gaan verkopen? Dan zul je het best spannend vinden wat er allemaal op de huizenmarkt gebeurt. Onzekerheid over of het wel lukt om je huis kwijt te raken, hoe lang dat gaat duren en tegen welke prijs dat zal zijn… dat zijn geen prettige gevoelens. De Vereniging Eigen Huis organiseert daarom in januari en februari op verschillende plaatsen een cursus Huis verkopen. Het kan in ieder geval geen kwaad om daar naartoe te gaan. Wie weet steek je er iets op waardoor het soepeler gaat met de verkoop!

Lees ook:Cursus hypotheek afsluiten
Lees ook:Zo belazeren ze de boel
Lees ook:Executies leveren te weinig op
Lees ook:Of je noemt het een woekerhypotheek…
Lees ook:Banken verdienen goed aan hypotheken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.