Iets langer btw voordeel


Als je nog gebruik wilt maken van het btw voordeel op verbouwingen, moet je nu toch wel actie gaan ondernemen. De maand juni is immers al aangebroken, en het voordeel van 6% in plaats van 19% btw geldt tot 1 juli 2011. Nu heeft de minister besloten de termijn een klein beetje te verlengen. Of nou ja, verlengen…

Eigenlijk heeft hij een overgangsmaatregel verzonnen. Om gedoe en discussies over de start- en einddatum van verbouwingen te voorkomen, is er een nieuwe einddatum ingevoerd van 1 oktober 2011. Niet dat je nu tot die datum hebt om te beslissen… nee, voor die datum moeten de werkzaamheden zijn afgerond. De start van het werk moet echt wel vóór 1 juli zijn. En dan bedoelen ze niet het ondertekenen van een offerte, maar de daadwerkelijke aanvang van de werkzaamheden.

Lees ook:Gesjoemel met btw voordeel?
Lees ook:Lage hypotheekrente is onvoordelig voor spaarhypotheken
Lees ook:Een ware run op hypotheken
Lees ook:Goedkoper wonen geen uitzondering meer
Lees ook:Banken eerder aan bel trekken bij hypotheekachterstanden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.