Drama’s voorkomen

Uitgebreid in het nieuws deze week: het aantal hypotheekdrama’s zal in de komende tijd fors gaan toenemen. Mensen die hun maandlasten niet meer kunnen opbrengen, het gaat nu nog om zo’n 15.000 huishoudens – maar dat zal snel stijgen naarmate men langer werkloos is of de periode dat men twee huizen bezit langer duurt. Zou Jos Koets een dealtje hebben gesloten met de Telegraaf over deze titel? Net vorige week kwam namelijk zijn nieuwe boek uit: Een huis kopen, voorkom een drama! Het staat vol met informatie over hoe het werkt met het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek. Niet alleen praktisch, maar zeker ook fiscaal. De bijleenregeling komt uitgebreid aan bod – dat is tenslotte de grote specialiteit van Jos.

Ik heb het boek van het weekend doorgenomen en als je bezig bent met het kopen van een huis of het afsluiten/oversluiten van een hypotheek, raad ik je aan hetzelfde te doen. Er staat gewoon heel veel in, aangepast aan de laatste wijzigingen in de regels, en alles wordt geillustreerd met heldere voorbeelden.

Lees ook:Hypotheek binnen 1 week
Lees ook:Hypotheek afsluiten? Weet wat de mogelijkheden zijn
Lees ook:Juist een goed moment om een huis te kopen?
Lees ook:Rentebericht: hypotheekrente week 24 – 2012… eindelijk een daling!
Lees ook:Hypotheek voor ondernemer… moeilijk!

2 reacties op “Drama’s voorkomen

  1. De makelaar vertelt | hypotheekadvies

    Uiteraard is het verstandig om je goed voor te bereiden op de aankoop van een huis. Wellicht is de beste manier om een drama te voorkomen het in de arm nemen van een aankoopmakelaar.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.